Header Ads

Ju prezantojme MOLA1


MOLA1 eshte nje rreper me prejardhje shqiptare i cili ka kaluar nje pjese te jetes ne Motor City (MO) dhe nje pjese ne Los Angeles (LA) nga ku merr kuptim dhe pseudonimi i tij MOLA1. Me prejardhje nga Micigani ku dhe jeton momentalisht, MOLA1 se fundmi ka vendosur ti dedikohet teresisht muzikes, pas disa problemeve ne jeten private. Me poshte po ju sjellim disa kenge te tijat qe na pelqyen me shume. (FIKSIM "NUMBERS"!)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.