Header Ads

Shqiptaret ne emisionet e mengjesit ne AmerikePak vite me pare ne predikuam se ne dekaden e ardheshme, shume shqiptare do behen te njohur ne skenen nderkombetare dhe duket se kishim te drejte. Ketu po ju sjellim disa foto nga pjesmarrja e disa personazheve shqiptare te njohura ne Amerike, ne emisionet e mengjesit. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.