Header Ads

Kanali muzikor grek MAD hap filialin ne Shqiperi.


Kanali muzikor MAD, i cili eshte dhe nje prej kanaleve me te ndjekur ne Greqi per moshat e reja, me ne fund ka hapur dhe filialin e tij shqiptar i cili do te filloj transmetimet se shpejti. Kjo iniciative e filluar qe rreth dhjete vite me pare, duket se eshte shume prane realizimit. Studiot ne Tirane jane pothuajse gati dhe audicionet per prezantuesit e rinj kane filluar. Gjithsesi ju ende keni kohe nese deshironi te shikoni veten ne ekranin e ketij televizioni qe ka pak a shume formatin e MTV. Per kete, mjafton te dergoni kurrikulumin dhe nje prezantim te shkurter ne adresen teamup@mad.al e nese ju pelqejne do te ftoheni per nje audicion dhe...ku i dihet ju prin fati. Suksese! 

ps. Ja dhe nje videomiks nga audicionet e mbajtura deri me tani. Ajo vajza me floke te kuqe duket cool.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.