Header Ads

MC Kresha - te djelen sjell "Amsterdam"


E di qe jeni duke e pritur me padurim dhe pas paralajmerimesh ne rrjetet sociale, MC Kresha ka bere zyrtare diten e premieres te videokenges se re "Amsterdam". Te djelen ne ora 20:00 (14:00  ne Amerike) ne kanalin e Pint ne YouTube. 

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.