Header Ads

Stresi - R.I.P (Ta djegi letren )


Ky eshte nje prej teksteve me te forta qe Stresi ka publikuar ne karrieren e tij. Nuk di kush e ka nxeh, por kukuuuu! Me pelqen kjo kenge, pavarsisht se  eshte violente, ne aspektin figurativ dhe artistik eshte e goditur dhe e mire. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.