Header Ads

Shiko reklamen e filmit shqiptar "Amsterdam Express"


Reklama e filmit "Amsterdam Express" te Fatmir Kocit, eshte publikuar dje online dhe ne po e sjellim sot ketu per juve. Ende nuk eshte caktuar data e premieres ne kinema, por besojme se do ta kete ne ndonje festival filmi sic ndodh zakonisht. Ky eshte nje prej filmave me te shtrenjte shqiptare me nje buxhet prej 700.000 eurosh. Ne role kryesore interpretojne Blerim Destani, James Biberi dhe Flonja Kodheli.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.