Header Ads

Vesa Luma dhe Jon Tarifa - Superstitious


Vesa Luma dhe Jon Tarifa publikojne videon per duetin e tyre "Superstitious", kenge te cilen ne e kemi publikuar dhe me pare ne Albaniac. Nuk jam i sigurt por me duket kjo eshte kenga e pare ne anglisht e Veses dhe ajo ka bere nje pune te mire. Kjo kenge e cila eshte publikuar dhe ka filluar te luhet ne radiostacionet hollandeze, nga ritmet me kujtojne pak Caro Emerald dhe netet verore. Bie bore kendej, cdo gje na kujton veren :) 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.