Header Ads

Drita rikthehet ne sezonin e ri te Mob Wives - reklama


Rikthehen "Grate e mafiozave" ne VH1, rikthehet dhe Drita. Sezoni i ri fullon me 3 dhjetor ne ora 9 gati nje muaj me heret se nga cfare ishte parashikuar Me poshte mund te ndiqni reklamen e cila sapo eshte publikuar. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.