Header Ads

Koncerti debutues i Era Istrefit ne Tirane - Video


Era Istrefi ishte ne Tirane javen qe shkoi tek "Lollipop" per te mbajtur koncertin e saj te pare ne Shqiperi.Ketu me poshte po ju sjellim kroniken e plote te ABC NEWS, qe kishte dhe te drejtat eskluzive per raportimin nga ky koncert.  


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.