Header Ads

Bebe Rexha, Fatboy Slim dhe Honne ne Tirane me 9 shtator per Electronic Beats


Bebe Rexha do jete ne Tirane per te mbajtur nje koncert ne sheshin "Nene Tereza" me 9 shtator. Koncerti i cili do te jete falas per publikun, organizohet nga Electronic Beats dhe eshte nje event qe nuk duhet humbur kurrrrrreeeeeseeeessssiiii! Pervec Bebe Rexha ne kete koncert do te interpretojne dhe FATBOY SLIM!!! e Honne. WOW!  Electronic Beats, eshte nje event reklamues i kompanise Deutsche Telekom i cili egziston qe prej vitit 2000 dhe organizon festivale e festa ne mbare Europen, ku shtrihen filialet e kesaj kompanie. Hyrja fillon ne ora 18:00 dhe O NJEREEEEZ nuk fillon shfaqja ne 18:00 po hyrja, se late nam duke u ankuar ne FB si injorante, jo erdhi me vonese jo nuk deshi me dale lmao. Mire keta qe nuk dine po shtypi?!  Ja disa nga nga hitet me te medhaja qe Bebe Rexha pritet te interpretoj ne koncert:
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.