Header Ads

Fillojne pranimet per Festivalin e Kenges ne RTSH


WOW! Jemi ne fillim te gushtit, por pranimet per Festivalin e Kenges ne RTSH kane filluar. Mesaduket kete vit, organizatoret i jane perveshur punes me me mund se cdo here tjeter. Pas mbylljes se TopFest, tashme Festivali, ka treguar se me te mirat e me te metat e tij vazhdon ti rezistoj kohes si askush tjeter. Kenga Magjike mbetet "konkuruesi" i tij i vetem, festival i cili gjithashtu kete vit nen trysnine e kerkesave apo ndryshimeve e ndoshta dhe profesionalitetit te artisteve prezantues, vendosi qe te vij me nje edicion live. Besojme se kete vit prurjet do te jene me te mira, duke konsideruar faktin qe Shqiperise i mbeten vetem dy festivale, nderkohe qe numri i madh i videokengeve ka ulur mundesine e promovimit te artisteve te rinj por dhe atyre te njohur. Kanalet muziore pa seleksionim s'dine cfare te japin me pare e ato me seleksionim perserisin te njejtat video. Ne YouTube bombardohesh me nje turli videokengesh qe te shuajne kuriozitetin, e ne nje fare menyre per momentin keto dy festivale (me nje audience te madhe) duken si skena me e mire per te terhequr vemendjen e publikut. Nese keto qe po parashikojme jane te verteta, besojme se do kemi nje edicion te mire. Per rregullat e pjesmarrjes, ndiqni videon e meposhtme. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.