Header Ads

"Cash Only" i Nickola Shrelit merr cmim ne Fantasia Film Festival


Pas nje prezantimi te suksesshem ne festivalin e filmit "Fantasia" ne Kanada, filmi "Cash Only" me skenar te Nickola Shrelit (i cili dhe interpreton ne rolin kryesor) eshte shperblyer me cmim. Malik Bader regjizori i filmit ka marre cmimin e "Regjizorit me te mire" ne kete festival, duke shenuar keshtu dhe cmimin e pare per "Cash Only" gjate udhetimit te tij neper festivalet nderkombetare. "Cash Only" eshte nje film qe duhet patjeter, ti shtohet listes suaj te "filmave te vitit". 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.