Header Ads

Era Istrefi - Bonbon - Shiko videon!Ajajajajjaa! Era vazhdon te jet e pagabueshme, duke treguar se di si ti zgjedhi kenget e repertorit te saj. "Bonbon" ka nje ritem dhe video shume ❤️🤘🏻👅  Padyshim hiti i pare i 2016. Pas "Era" te Mc Kreshes, perfundimisht duket se 2016 do jete super ne muzike! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.