Header Ads

G4SHI - Day OnesKjo eshte kenga me e re e G4SHI - Day Ones e cila pervecse eshte pritur shume mire nga fansat e tij, eshte luajtur dhe nga Dj Snake ne Snapchat. DJ Snake sapo eshte shnderuar ne DJ e vitit ne bote pasi kenga e tij "Lean On" ka hyre ne grupin e nje miliard klikimeve. Kete vit ai dhe G4SHI pritet te publikojne nje bashkepunim te tyrin, i cili sipas intuites sone do te jete fantastik. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.