Header Ads

Shqiptaret e American Idol

Lindita nuk eshte e vetmja shqiptare e American Idol. Dy te tjere me pare kane tentuar suksesin dhe te dy kane arritur ne finale...ne nje fare menyre.Roland Maxharj arriti te klasifikohej si finalist i nje prej 10 audicioneve me te dobta dhe qesharake ne historine e ketij programi. Perse? Shikojeni dhe gjykoni vete:


Melinda Ademi tentoi dy here suksesin duke u klasifikuar me larte ne 2013, por pa arritur dot ne top10 finalistet. Ja dhe nje interpretim i saj:


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.