Header Ads

"A me do" kenga e re e Alban Ramosaj

Alban Ramosaj gjate xhirimeve te videokenges "A me do" 

Albani eshte nje prej kengetareve te rinj me te preferuar nga ne, ne Albaniac dhe pas "C'kemi", sigurisht qe  jemi kurioz te degjojme, shikojme se cfare do te na ofroje. Momentalisht ai ka bere te ditur se kenga e re ka perfunduar se regjistruari ne studio dhe ne perfundim eshte dhe videoklipi i saj, xhirimet e te cilit jane kryer pergjate muajit janar. Ajo titullohet "A me do" e duket pak si vazhdim i "C'kemi"  ... dmth: C'kemi? A me do? 
Amon c'pyetje. Keshtu si e ka bo trupin ky si Herkuli, ka femer qe i thote jo lol.

Shakate menjane. Nje prej talenteve me cool te momentit ne Shqipe i cili meriton suksesin. Suksese!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.