Header Ads

Buta - z.Ndjenja


Ne Shqipe mund te kete 101 rreper qe jane me te njohur se Buta apo qe kane me shume hite se Buta, por asnjeri prej tyre nuk o me i mire se Buta. Shume na pelqen ky djale, i cili nuk zhgenjen ne cdo prurje, si ne kenge po ashtu dhe ne video e stil. Akoma me te vecante e ben dhe fakti qe prurjet e reja te tij, e sjellin me nje stil tjeter ne rime dhe rrepim.  Kjo eshte dicka e rralle per shumicen e rrepereve, te cilet pas nje apo dy hiti behen monotone dhe "mbeshteten" ne refrenet melodik te kengetareve te ftuar ne kenge, duke e kaluar disi rrepimin ne plan te dyte. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.