Header Ads

11 kenget qe duhet te degjoni kete muaj sipas Albaniac


Dhe...nese nuk keni ne FB, IG, Twitter apo ndonje sociale tjeter, te gjithe kengetaret e Estrades, ka shume mundesi qe te mos jeni ne dijeni te plote te kengeve te reja qe publikohen cdo dite. Jo se po humbisni gje jo, se nje mendere e madhe po na serviret, por te pakten midis tyre gjen dhe ndonje per te qene. Kete beme ne, kerkuam kerkuam dhe me ne fund vecuam 11 kenget qe do ju keshillonim te degjonit kete muaj. Pak pop, pak hip hop, pak elektronike, xhaz, balada, rege e popullore... duket sikur kemi perzgjedhur me te miren e momentit nga cdo rryme, por ne fakt eshte thjeshte rastesi. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.