Header Ads

Dua Lipa #7 ne iTunes anglezeDua Lipa shenon serisht sukses me singlen e saj te re "Hotter Than Hell". Kenga ka filluar ngjitjen ne klasifikimet angleze duke shenuar vendin e 44 (nga 55 javen e shkuar) ne Official Singles Chart ( Hitparejdin zyrtar anglez) nderkohe qe ne iTunes angleze ka ngjitjen me te madhe. Aty, "Hotter Than Hell" pozicionohet ne vendin e 7. "Hotter Than Hell" eshte shfaqur dhe ne klasifikimet e Austrise, Belgjikes, Australise, Irlandes, Hollandes, Gjermanise, Sllovenise, Bermudes, Sri Lankes etj. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.