Header Ads

Remikse nga Bebe, Albani, Dua, Era dhe Bruno, qe do te ju duhen kete vere.

Jane kenge qe na pelqejne, i degjojme, por qe nen ritmet e diellit ndonjehere te nevojiten me pak me shume ritem se versioni origjinal. Ne mblodhem disa prej remikseve me interesante qe kemi degjuar kete muaj dhe vendosem ti postonim ne Albaniac, qe ti keni gati per rruges drejt detit.


Bebe Rexha dhe Nicki Minaj - No Broken Hearts (Ruby Rose Remix)


Dua Lipa - Hotter Than Hell (FutureKid Remix)Alban Ramosaj - A me do ( Marin Remix)


Era Istrefi - Bon Bon (CrickRecord Remix)Bruno - Ajo (Alternative Cut Version)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.