Header Ads

Arta Dobroshi ne videoklipin e ri te Massive Attack - Shikoje ketuAktorja shqiptare Arta Dobroshi e njohur per publikun nderkombetar nepermjet filmit "Heshtja e Lornes", pas nje mungese te theksuar ne skenen kinematografike, rikthehet si personazhi kryesor i videos se re te Massive Attack. Le te shpresojme qe do ta shohim me shpesh Arten ne te ardhmen, pasi e ❤️ dhe interpretimi i saj ne kee video eshte fantastik!. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.