Header Ads

Edea Demaliaj - Ne


Ju prezantojme Edea Demaliaj dhe kengen e saj "Ne". Ndoshta kenga nuk eshte per te gjithe, por zeri i pagabueshem i Edes na beri te besojme se kjo vajze e re duhet mbajtur mend pasi premton per me shume. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.