Header Ads

Dua Lipa dhe Bebe Rexha publikojne videot e reja kete jave


Dua Lipa dhe Bebe Rexha kane premierat e videove te reja kete jave. Te enjten Dua Lipa publikon "Room for 2" ne faqen online te revistes Hunger, ne kopertinen e te ciles ajo shfaqet kete muaj. Nderkohe Bebe Rexha pasi lajmeroi shtyrjen e dates se publikimit te albumit , ju ofron fansave kete jave nje videokenge te re ndryshe nga cfare kishte parashikuar. Ajo titullohet "I Got you" dhe ka premieren diten e premte. Na vizitoni serisht per te pare videot ketu ne Albaniac. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.