Header Ads

Janex - Wannabe - Degjo kengen ketu!


Janex ka kohe qe sjell kenge interesante dhe te ndryshme muzikalisht nga preferencat masive te tregut shqiptar duke mbushur nje boshllek ne tregun tone ne te cilin shume pak artiste akomodohen. "Wannabe" eshte nje kenge elektro-pop e kendshme e cila ne disa pjese te sjelle ndermend La Roux, por qe ne teresi mbron origjinalitetin e saj dhe me nje promovim te mire mund te jete nje club dhe radio hit. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.