Header Ads

Te gjitha veshjet e Rita Ores ne "America's Next Top Model" - Foto
Ne muajin dhjetor, Rita Ora debuton ne televizionin amerikan me programin "America's Next Top Model" i cili transmetohet ne kanalin VH1. Seria e pare transmetohet ne daten 12 dhjetor dhe Rita e cila ka pasur sukses ne Angli me programet "X Factor" dhe "The Voice", shpreson te perserisi te njejtin sukses dhe ne Amerike, per te qene nje pasardhese e ndenje e Tyra Banks. Banks eshte prodhuesja, ideatorja dhe drejtuesja e ketij programi qe prej fillimit te tij. Teksa lajmi eshte pritur me pak pesimizem tek fansat e mesuar me Banks, bota e modes duket se e ka pritur Rita Oren me krahe hapur, duke vlersuar veshjet dhe stilin e saj gjate regjistrimeve te programit pergjate veres. Ketu po ju sjellim te gjithe "koleksionin" e Rites fotografuar gjate xhirimeve. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.