Header Ads

Hiti i javes - Butrint Imeri - Vec per muButrint Imeri eshte padyshim talenti i ri me i mire i ketij viti, me bashkepunime dhe kenge te suksesshme te cilat kane filluar ta bejne ate nje emer te njohur per mbare publikun e jo vetem adoleshentet. Nese vjet ai debutoi dhe provoi veten ne tregun muzikor, kete vit vertetoi se me keto ritme po siguron nje karriere muzikore premtuese ne Shqipe. "Vec per mu" eshte nje kenge ritmike shume e kapshme, e cila pas nje degjimi nuk ju hiqet nga mendja. Te pakten keshtu ndodhi me ne ketu ne Albaniac, ku "Vec per mu" eshte kenga te cilen kemi luajtur me shpesh kete jave. HIT! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.