Header Ads

Ju prezantojme Arberie Zenuni me Loner - Shikoje ketu!Ne zbuluam rastesisht Arberien ne YouTube dhe kenga e saj "Loner" na terhoqi vemendjen. Ajo ka nje ze te vecante e te fuqishem dhe nese do te zoteronte pak me mire zgjatjet dhe shtrengimet e vokalit, besojme se ka nje karriere premtuese. Jepini nje te degjuar, nderkohe qe nga ne e ka nje 👍🏻 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.