Header Ads

Rita Ora korr sukses me ANTMDuket se kur vjen puna per drejtimin e spektakleve per zbulimin e talenteve te reja, Rita Ora ka gjithmone sukses. Pas X Factor dhe The Voice, Rita ju provoi te kunderten te gjithe kundershtareve te saj duke thyer nje rekord pese vjecar per ANTM (America's Next Top Model). Premiera e programit ne VH1 solli rreth 1.7 milion shikues (ne tv kabllor) duke qene nje prej premierave me te mira ne vite te ketij programi. Kur emri i saj u be publik si drejtuese e ANTM, shume njerez shprehen pakenaqsine dhe dyshime ne lidhje me prezencen e saj ne kete program...por ja qe e kishin gabim! Go Rita! 

ANTM shfaqet cdo te hene ne VH1

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.