Header Ads

Niko Pepaj nga janari ne Daytime Divas te VH1Ne 2017 fillon transmetimin ne kanalin VH1, seriali i ri televiziv Daytime Divas. Ky serial i bazuar ne librin "Motrat e djallit" te Star Jones, ish drejtuese e programit The View, ka ne trupen e aktoreve dhe aktorin shqiptar Niko Pepaj. Niko ne kete serial interpreton rolin e Leon, nje producent ambicioz i cili shfaqet ne cdo seri. Daytime Divas pritej te fillonte transmetimin ne janar (per mes-sezoneve) , por ende nuk ka nje date te caktuar zyrtare per premieren. Vanessa Williams, Tichina Arnold, Kristen Johnston, Eve, Patti LaBelle, Lala Anthony e Kelly Osbourne  jane disa prej emrave te njohur qe interpretojne ne kete serial. Ne lajme te tjera, Niko do te shfaqet ne ekranin e gjere pergjate 2017, ne rolin e Rob ne filmin The Recall (ne foto), perkrah Wesley Snipes. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.