Header Ads

Rita Ora publikon "Kiss Me" per "Fifty Shades Darker" - Degjoje ketuRita Ora ka bere te ditur se kenga e saj "Kiss Me" do te jete pjese e kolones zanore te filmit (ku ajo dhe interpreton) "Fifty Shades Darker". Kenga nuk ben pjese ne publikimin origjinal, por ne versionin special te shitur vetem nga Target (Ne Amerike). Me poshte ne po ju sjellim kengen e cila ne nuk jemi te sigurte por nga shume burime online konfirmohet te jete "Kiss me". Filmi "Fifty Shades Darker" del ne kinema ne shkurt. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.