Header Ads

Universal Music publikon "Love on My Body" nga Enca - Degjoje ketu!Besoj keni lexuar ne shtyp kete muaj, qe Enca ka nenshkruar kontrate me filialin zvicerian te Universal Music Group (UMG) . Kete jave ajo zyrtarisht dhe publikisht eshte prezantuar nga Universal ne faqen e tyre ne Facebook, duke reklamuar kengen e pare te plote ne anglisht te kengetares. Ajo mban titullin "Love on My Body", nje kenge dance te cilen mund ta gjeni ne te gjitha faqet muzikore online dhe programet muzikore si iTunes, Spotify etj. 

Kengen e plote mund ta degjoni ne Google Play duke KLIKUAR KETU , por per ta degjuar duhet te keni bere log in ne llogarine tuaj me Google dhe linku ju drejton tek kenga per ta degjuar falas. 

Suksese Ences ne karrieren e saj nderkombetare! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.