Header Ads

Kenga e re e Era Istrefit titullohet "Redrum"Teksa te gjithe presin me padurim kengen e re nga Era Istrefi, ne kemi mesuar se ajo tashme eshte gati dhe flitet qe do te publikohet kete muaj. Asgje nuk eshte bere ende zyrtare nga Ultra apo vete kengetarja, por ne kemi mesuar titullin e ri te kenges. Ai do te jete "Redrum". Kenga gjithashtu eshte nje bashkepunim me producentin e njohur Felix Snow. Vazhdoni te na lexoni per me teper informacion ne lidhje me kengetaren. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.