Header Ads

Dren Abazi dhe ZZO - Kur je me mu - Shiko videon!


Teksa shumica e artisteve shqiptare gjejne nje arsye per tu justifikuar mbi gjithcka qe ka te bej me karrieren e tyre, Dren Abazi ka mundur pa ankesa te jete i sukseshem ne punen e tij. Vitin qe shkoi se bashku me ZZ orkestren, Dreni ka qene vazhdimisht ne turne jo vetem ne Shqipe por dhe ne skenat nderkombetare e midis koncerteve sjell dhe videoklipe. "Kur je me mu" eshte videokenga e pare nga Dreni dhe ZZO per kete vit. Ajo eshte nje kenge e bukur me nje ritem te kendshem dhe nje videoklip qe nga realizmi kinematografike te kujton pak "Mbreti i nates". Ne na pelqen. Nje prej kengeve me te mirat te ketij fillimviti. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.