Header Ads

Fiksimi yne - Hear Me - nga Njomza. Degjoje ketu!Ajjjjjj! Kjo kenge eshte fantastike! "Hear Me" eshte kenga me e re nga EP "Sad For You" qe Njomza publikon me 7 prill dhe ne jemi te fiksuar pas saj. Nje nder kenget tona me te preferuarat te 2017 anglisht apo shqip. Fiksim!
❤️

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.