Header Ads

Rezeta Veliu flet shqip ne serialin "Girls" te HBO 👅
Nese jeni shikues te serialit "Girls" ne HBO, nje prej serialeve me te suksesshem te viteve te fundit, besoj se jeni ne dijeni te regjizores shqiptare Olatta. Ajo interpretohet ne sezonin e ri te ketij seriali nga aktorja  shqiptare Rezeta Veliu e cila prej vitesh aktivizohet ne kinematografine amerikane me role ne seriale te tille si "Orange Is The New Black", "Rosewood", "Law And Order" nderkohe qe se shpejti do te shfaqet dhe ne filmat "Vera" dhe "My Life Is A Soundtrack". Ne episodin nga ku kemi marre fotot qe po publikojme me poshte, Olatta eshte duke debatuar me Adam, i cili ka ankesa rreth interpretimit te rolit te tij ne nje film ku Olatta eshte regjizore. E lodhur nga ankesat e tij, Olatta ja le biseden pergjysem dhe i kthehet nje asistenti me te cilin komunikon ne shqip. Haaaaaaaa! Fiksim! Rezeta eshte nje aktore e talentuar dhe shpresojme te shohim me teper prej saj ne te ardhmen. Nderkohe, nese jeni me kurioz rreth Rezetes, mos lini pa pare dhe filmin "Rezeta" te regjizorit Renando Frias, ku Rezeta interpreton ne rolin e nje modeleje shqiptare e cila ne sheshin e xhirimit ne Meksiko Siti (Mexico City) bie ne dashuri me nje prej punonjesve te trupes. Duam te themi...sa aktore kane nje film te tere te titulluar pas tyre?  😂😍😂 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.