Header Ads

10 kenge qe duhet te degjoni kete muaj

Dren Abazi. Foto:Shenoll Zehri /


Zakonisht ne kete kohe, kengetaret shqiptare hedhin ne treg muzike te re me kile per ti paraprire sezonit veror. Kete vit, pervec shume pak artiste te njohur kane publikuar kenge e shume te panjohur po zaptojne tregun. E mira eshte se ata te njohurit kane sjelle muzike cilesore, e keqja...te rinjte jane nje katrahure e madhe. Dicka midis - me eshte mbush mendja se kendoj dhe nata e karaokes ne qytetin korean. Ja 10 perzgjedhjet tona per kete muaj. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.