Header Ads

Eliza Dushku rikthehet ne TV

Eliza Dushku me Michael Weatherly gjate xhirimeve te "Bull"

Eliza Dushku rikthehet ne televizion, duke ju bashkangjitur trues se serialit "Bull" ne CBS. Pavarsisht se seriali nuk ka rezultuar dhe aq i suksesshem ne sezonin e tij te pare, CBS ka vazhduar prodhimin e tij duke ftuar per tre seri dhe Eliza Dushkun me shpresen per ti rritur suksesin, pasi flitet qe Elizes mund ti ofrohet dhe nje rol i perhershem ne kete serial. Ajo do te luaj rolin e J.P Nunnelly, nje prej perfaqsueseve me te suksesshme, te nje prej firmave me te mira ne fushen e mbrojtjes kriminale ne Nju Jork. Sezoni i ri i "Bull" rikthehet ne ekran me 9 maj. 
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.