Header Ads

A mund dikush te bej nje version rrok te "Someone Like Me" nga Njomza?"Sad For You", EP i ri i Njomzes eshte super dhe padyshim jua rekomandojme qe ta degjoni. Nje prej kengeve tona me te preferuar ne te eshte dhe "Someone Like Me", poooooor nuk mundemi dot qe sa here qe e degjojme, te mos mendojme qe nje version rrok i kesaj kenge do ishte i jashtezakonshem! Kujt ja ka qejfi ta provoje nje here e ta bej nje cover-rrok? Na e dergoni ta degjojme dhe ne do e publikojme patjeter! E kishim bere dhe vete, po s'kemi ze, nuk dime ti biem kitares, nuk kemi band e kshu me rradhe, se e kishim bere :P 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.