Header Ads

Jo Jo dhe Stanaj kendojne "Say Love" 😍Ok! Keta te dy duhet te bejne nje duet, sepse kane zera te mrekullueshem por dhe sepse shkojne dhe duken shume te lezetshem me njeri-tjetrin. Shikoni videon dhe interpretimin e tyre te kenges "Say Love" (Hit i JoJo) dhe do te bindeni vete. Stanaj ka qene ne turne qe prej fillimvitit me JoJo, turne i cili ka perfunduar kete muaj. 


E nese kjo nuk ju mjafton, ja dhe nje tjeter! Ufaaa!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.