Header Ads

Kenga e re nga G4SHI titullohet "24ore" + nje bashkepunim me SkrillexKeto dite G4SHI_n e shikon kudo ne shtypin muzikor amerikan, nje shenje qe tregon se suksesi i tij sa vjen e rritet. Teksa "Disrespectful" dhe "Turn Me Down" kane provuar suksesin e tyre ne tregun muzikor, G4SHI pritet te publikoje nje tjeter kenge shume shpejt. Ajo titullohet "24 Hours" te cilen ai e ka interpretuar ne koncertin e tij te fundit ne Nju Jork. Disa prej vargjeve te kenges (mesa mundem te kapim) jane si ne vijim:

/Mama had a dream police shot me
who got me
my best friend robbed me/
🤘🏻🤘🏻🤘🏻🔥🔥🔥Nderkohe G4SHI eshte pare ne studio me Skrillex cka mendohet te jete nje bashkepunim i ardhshem per albumin e ri te Skrillex. Ai gjithashtu ka postuar ne rrjetet sociale nje fragment te kenges, duke punuar perkrah Skrillex ne studio. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.