Header Ads

Nickola Shreli ne filmin "Killerman" perkrah Liam HemsworthNe muajin gusht fillojne xhirimet e filmit "Killerman", ne rolin kryesor te se cilit interpreton aktori Liam Hemsworth. Filmi me regji te Malik Bader, e sjell Liam ne rolin e nje personi qe merret me pastrim parash, i cili gjate nje shkembimi, kryen aksident me makine dhe humbet kujtesen. Malik Bader njihet nga publiku shqiptar si regjizor i filmit "Cash Only" (Shikoje ne Netflix), ku ne rolin kryesor interpretonte Nickola Shreli. Bader dhe Shreli ribashkohen dhe nje here, pasi Nickola gjithashtu ka nje rol ne filmin "Killerman". Ne lajme te tjera per Shrelin. Ai do te shfaqet dhe ne filmin "The Italy Boys" (i cili eshte ne fazat e para te prodhimit), perkrah Ethan Hawke, Robert Davi, Tom Sizemore, Danny Aiello, Frank Vincent etj. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.