Header Ads

Njomza - Sad For You - Shiko videonKjo eshte videoja e kenges "Sad For You" nga Njomza, prej EP  me te njejtin titull. Ne kemi shkruar qe kjo EP eshte puna me e mire dhe me e plote e kengetares e cila me kete video po tregon se nuk vjen me si "e re" ne tregun muzikor, por si nje artiste e kompletuar. Nje prej prurjeve me te mira shqiptare te vitit si ne muzike po ashtu dhe ne video. Ndiqni me poshte "Sad For You" nga Njomza. Perfekte! No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.