Header Ads

Bebe Rexha dhe Rita Ora ne krye te iTunes ne Amerike dhe AngliBebe Rexha dhe Rita Ora po kryesojne klasifikimet ne te dyja anet e oqeanit. "Meant to Be" e Bebe Rexhes eshte renditur sot ne vendin e tete te iTunes ne Amerike pa asnje lloj promovimi. Gjithashtu videoja e kesaj kenge renditet ne vendin e dyte te videove muzikore me te shitura ne iTunes amerikane. Ne anen tjeter te oqeanit Rita Ora eshte e vetmja ne Top10 te iTunes me dy kenge. "Lonely Together" me Avicii renditet ne vendin e 4 dhe "Anywhere" ne vendin e peste. 
Gjithashtu Rita eshte e vetmja artiste me dy video muzikore ne top10 te iTunes ne Angli. Videoja per "Anywhere" gjendet ne vendin e dyte dhe ajo per "Lonely Together" ne vendin e 10. Surpriza me e madhe vjen nga Bebe serisht, pasi videoja e kenges "Meant to Be" renditet ne vendin e trete te top10 anglez, cka paralajmeron dhe debutimin ne iTunes angleze te kesaj single. Pavarsisht se jashte Top10 Dua Lipa gjithashtu vazhdon te kete nje prezence te forte dhe konstante me "New Rules" ne klasifikimet e iTunes si ne Amerike dhe ne Angli. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.