Header Ads

Degjoni dhe shkarkoni falas albumin e ri te Blla Blla BllaBlla Blla Blla nuk jane ndoshta nje grup per masat por ata qe i kane ndjekur ne vite, jane shnderruar ne fansa te perhershem. Albumin e tyre te fundit "Brum per medioferr" publikuar ne korrik , mund ta degjoni dhe shkarkoni falas online duke KLIKUAR KETU. I perbere prej shtate kengesh, "Brum per medioferr" eshte nje nder punet me origjinale te vitit nga i cili do veconim kenget "Bad People" dhe "Dua ne shtepi te jetoj". No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.