Header Ads

Gashi ne kopertinen e XXL?Per te gjithe ata qe ndjekin Gashin, e dine se  nje prej synimeve te tij me te medhaja eshte te perfshihet ne kopertinen e revistes XXL e cila cdo vit publikon nje numer me artistet "e rinj" te vitit.  Kjo perzgjedhje publikohet diku nga muaji qershor dhe ne kemi nje parandjenje se ky do te jete dhe vitit kur Gashi do t'ja arrij ketij qellimi. Pervec publikimit te hit pas hiti dhe koncerteve e bashkepunimeve te suksesshme. Gashi, ne pergatitje per publikimin e albumit te ri, sapo ka nxjerr dhe kater kenge te reja qe jane super, si per te mbi-mbi-mbi konfirmuar talentin e tij. Per me teper, te kater kenget qe ai ka nxjerre kete jave jane super dhe me e preferuara jone eshte ajo qe Gashi ka publikuar sot "Show Me"! 🤘🏻

Titujt e kengeve te publikuara kete jave jane:

You Over Me
I Like It
Gloria
Show Me

Dy te fundit mund ti degjoni me poshte:


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.