Header Ads

Eda Zari flet për albumin e ri


Siç ju lajmëruam këngëtarja Eda Zari po përgatitet të publikoj albumin e saj të ri "Toka Incognita". Për të treguar më tepër rreth këtij albumi ajo postoi në YouTube një video në të cilën shfaqet gjatë proçesit regjistrues në studio si dhe flet për këngët e albumit dhe bashkëpunimet e reja. Shikoni videon më poshtë:No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.