Header Ads

Foto nga interpretimi i Ermonela Jahos në Verona


Ju premtuam që do ju sillnim foto nga shfaqja e Traviatës në Festivalin e Arenës së Veronës ku sopranoja Ermonela Jaho interpreton në rolin e Violetës me vlersimet më të mira. Miqtë tanë atje, të cilët ndoqën operën nga afër na mundësuan dhe fotot e mëposhtme.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.