Header Ads

Lloyd Banks ♥ Kosova - Foto dhe videoLloyd Banks u rikthye në Kosovë këtë fundjavë ku mbajti një koncert, por këtë herë pa 50 Cent dhe ashtu siç pritej pjesmarrja ishte e madhe dhe koncerti rezultoi i suksesshëm. Në llogarinë e tij të Twitter ai shkruajti rreth koncertit " Shumë dashuri për Kosovën. Koncerti ishte çmenduri! ..." Ne këtu po ju sjellim disa foto dhe video nga qëndrimi i tij në Prishtinë.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.