Header Ads

Nesër videopremierë Dafina Zeqiri - My Swag


Jemi lajmëruar se nesër do të publikohet videoklipi i shumpritur i Dafina Zeqirit i cili do të ketë premierën në YouTube. Ky videoklip është realizuar nga "Imagine Creative", e njëjta kompani që ka realizuar dhe videoklipin e saj të mëparshëm ""Dangerously in Love". Këtu po ju sjellim një foto nga xhirimet (Fiksim!) dhe nga reklama e madhe që i është bërë, pritet që si kënga dhe klipi të jenë ... e gjetët! Fiksim! :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.