Header Ads

Adelina Ismaili së shpejti me një video dhe disa këngë të reja -Foto


Krishtlindjet duket se kanë ardhur herët për fansat e Adelina Ismailit, e cila pritet të publikojë një video të re së shpejti (shiko fotot) si dhe disa këngë të reja. Gjatë një intervistë në televizion, motra e saj Zanfina ka treguar se Adelina ka përfunduar një këngë në gjuhën angleze e cila është shumë e bukur, ndërsa në forume të ndryshme flitet se këngëtarja gjithashtu pritet të publikoj dy-tre këngë të reja në gjuhën shqipe. Këto lajme duket se janë të vërteta,pasi në internet kanë filluar të qarkullojnë dhe shumë fotografi të cilat tregojnë Adelinën gjatë xhirimeve të një videoklipi, foto të cilat po jua sjellim më poshtë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.